Over mij

Gilles Coenen


Grafisch vormgever uit Leuven.

Over mezelf
Met mijn diploma Engelse en Spaanse Taal- en Letterkunde op zak, ging ik in 2014 de arbeidsmarkt op. Na de kantooruren vulde ik mijn vrije tijd echter meer en meer met illustreren en het maken van grafische ontwerpen. Stilaan begon dan ook het idee te groeien om van mijn hobby mijn beroep te maken.


In september 2016 kon ik de creatieve microben niet langer bedwingen, en koos ik ervoor een bocht van 180° te maken. Ik startte bij Syntra AB aan de opleiding Grafisch Vormgever, die ik in juni 2018 succesvol afrondde. Tijdens mijn opleiding leerde ik mijn creativiteit gebruiken voor verschillende projecten: van het ontwerpen van een magazine en het maken van kerstkaarten tot het bedenken en uitwerken van een gloednieuwe productverpakking.


Tegelijkertijd deed ik in 2017 en 2018 deeltijds stage bij een grafisch bureau, waar ik de praktische aspecten van de grafische sector leerde kennen. Bovendien droeg ik mijn steentje bij aan allerlei opdrachten, zoals uitnodigingen en kaartjes ontwerpen, cadeaubons vormgeven, folders en flyers lay-outen en social media posts opstellen.


Met deze ervaring in mijn grafische rugzak, besloot ik te starten met mijn eigen grafisch bureau: de geboorte van PULPO Design werd een feit.

Wat kan ik voor u doen?

 

PULPO Design maakt ontwerpen voor zowel print als digitaal gebruik.

Grafisch ontwerp

 

Ik maak logo's en huisstijlen, ontwerp jouw flyers en folders en geef vorm aan brochures en magazines. Geen zorgen dus: je drukwerk is bij mij in goede handen! Verder kan je bij mij ook terecht voor het opmaken van posts voor social media, mailings...

Illustraties

 

Ben je op zoek naar unieke illustraties voor je website, publicatie, wenskaarten...? Met alle plezier help ik je hiermee verder!

Contact

 

Stel gerust je project aan me voor, of voel je vrij om te vragen hoe ik jouw grafische problemen kan oplossen!

Copyright @ Gilles Coenen 2018